Martin Metal Product Kft

A Martin Metal Product Fémkereskedelmi Kft-t cégünk alumínium és más fém félgyártmányok forgalmazására hozta létre.

A Martin Metal Product Fémkereskedelmi Kft a magyar fém félgyártmány értékesítésben az anyacég tapasztalatai alapján rövid idő alatt az egyik legjelentősebb forgalmazóvá vált, jelenleg három telephelyen (Budapest, Székesfehérvár és Várpalota). Két raktáráruházban nagy- és kiskereskedelmi kiszolgálással várja ügyfeleit.

A Martin Metal Product Kft célja, hogy - telephelyeinek és viszonteladóinak számát is növelve - a magyar fém félgyártmány kereskedelem meghatározó szereplőjévé váljon az alumínium, a réz, a horgany és egyéb fémből készült lemezek, szalagok, profilok, csövek, rudak, huzalok és a fémszereléshez használatos műanyagok legnagyobb választékát nyújtva a szabványos termékekből. Ugyanakkor gyors szállítást biztosít az egyedi vevői  igények szerinti, egyedi gyártású termékekből is. Ennek érdekében az anyacég alapanyag szállítási kapcsolatait kihasználva széleskörű kooperációt alakított ki a magyarországi és a környező országokban termelő gyártókkal.
 
A cég magas színvonalú szakmai munkával, gyors és kellemes kiszolgálással várja vevőit, egyben felkínálva a felhasználás során keletkezett fém melléktermékek kedvező áron történő visszavásárlását is. 
 
Vissza a lap tetejére